Wintersport in Nederland was nog nooit zo makkelijk

skihal

We zijn alweer in de 10e maand van het jaar, en de dagen worden steeds korter. Voor veel mensen brengt dit de nodige depressie met zich mee, maar voor anderen alles behalve dat: Gezelligheid en wintersport is alles waar zij aan denken. En dat kan gewoon in Nederland. Er waren namelijk nog nooit zoveel banen om op te skiën dan dit jaar! Hier een overzicht.

Indoor Ski Inn Amsterdam

In hartje Amsterdam bevindt zich Ski Inn Amsterdam, de ideale plek om te leren skiën of snowboarden, of om je techniek te perfectioneren. Het betreft een kunstmatig stukje piste, die net als een loopband onder je door rolt. Hierdoor kun je oneindig lang blijven gaan, zonder telkens met de lift naar boven te hoeven gaan. Experts zijn het er over eens; een kunstmatige band prikkelt dezelfde spieren als een echte piste. Ideaal als oefening voor de wintersport dus!

ski-inn-amsterdam

Skipiste Nieuwegein

Voor wie de wind langs z’n oren wil horen suizen en het zonnetje op het gezicht wil hebben, kun je terecht in Nieuwegein. Hier bevindt zich namelijk een outdoor kunstskibaan waar je het echte skiën kunt ervaren. Met de mogelijkheid om lessen te volgen, een grote winkel en een gezellige bar is er altijd wel wat te beleven op en rond de piste! Met maar liefst 4 gevarieerde afdalingen is het voor jong en oud, beginner en gevorderde de ideale plek om alvast te oefenen voor de wintersport.

skipiste-nieuwegein

Snowworld Landgraaf

Als je echt niet zonder dat witte pak sneeuw onder je ski’s of snowboard kan, maar niet naar Oostenrijk of Zwitserland kan, kom je redelijk aan je trekken in Snowworld Landgraaf. Met 5 pistes is dit de grootste overdekte skihal ter wereld, en tevens bevindt zich hier de langste piste van Nederland. Dichter bij het echte skiën dan dit zal je niet snel komen, dus grijp je kans en kom langs bij Snowworld Landgraaf!

snowworld-skibaan-funpark-landgraaf