Dag je uit? Heb je ook aan stickers gedacht?


Dag je uit? Heb je ook aan stickers gedacht?

Als je een dagje uit gaat, dan denk je niet meteen aan stickers. Toch kunnen stickers handig en leuk zijn als je er op uit trekt. Met naamstickers kun je je spullen labelen en van de foto’s die je gemaakt heb, kun je fotostickers maken.

Met naamstickers kun je je spullen labelenblog fotostickers1

Als je er op uit gaat met kinderen, wil het nog wel eens voorkomen dat er spullen kwijtraken. Bijvoorbeeld omdat je kind iets uit de kinderwagen gooit zonder dat je het door hebt of omdat je kind het ergens neerlegt en het vervolgens vergeet mee te nemen. Nu is dat niet altijd erg. Gaat het om kostbare dingen of spullen die niet te vervangen zijn, dan kan het handig zijn deze te labelen met naamstickers. Op deze stickers kun je behalve je naam ook je telefoonnummer zetten, zodat de vinder contact met je kan opnemen.

Naamstickers gaan ook diefstal tegen

Naamstickers zijn niet alleen handig tegen het verliezen van spullen, maar ook tegen diefstal. Bestel je je naamstickers bij Sticker.nl, dan heb je de keus uit verschillende materialen. Zo hebben zij ook ultra destructable. Dit materiaal kun je niet makkelijk verwijderen, omdat het gaat afbrokkelen op moment dat je de sticker er af probeert te halen. Dit is handig voor kostbare spullen, zoals een fototoestel of smartphone. Mocht er iets gestolen worden, dan kun je door middel van de sticker bewijzen dat het item van jou is.

Maak fotostickers van je dagje uit

De meeste mensen maken wel foto’s als ze een dagje uit gaan. Foto’s afdrukken doet echter niet iedereen. Terwijl het juist leuk is om een tastbare herinnering te hebben. Je kunt natuurlijk een fotoboek maken. Heb je echter maar een paar leuke foto’s, dan doe je dat niet zo snel. In plaats daarvan kun je ook fotostickers maken. Deze kun je dan vervolgens ergens opplakken, zodat je later nog eens aan dat dagje uit kunt terug denken. Op de stickers kun je desgewenst nog tekst toevoegen, zoals waar en wanneer de foto genomen is.

Fotostickers maken: de mogelijkheden

Als je fotostickers wil laten maken, kun je bij Sticker.nl uit allerlei materialen en afwerkingen kiezen. Om je foto’s wat extra’s mee te geven kun je ze afwerken met een laminaat. Dit geeft of extra glans aan je foto’s of juist een matte uitstraling, afhankelijk van het type laminaat dat je neemt. Ook kun je fotostickers laten maken van magneetfolie. Deze kun je bijvoorbeeld op je koelkast plakken of op je muur als je daar magneetbehang of magneetverf op hebt zitten. Zo kun je een leuke collage maken van allerlei dagjes uit.