Op zeilkamp

zeilkamp-zeilles

Een unieke, leerzame en leuke vakantie. Die zijn helaas niet gemakkelijk te vinden. Echter, in Nederland is zo’n vakantie toch relatief makkelijk te verwezenlijken. Door het vele water dat Nederland rijk is zijn er veel zeilscholen in ons mooie land. Een zeilkamp is de ideale vakantie voor je kinderen.
zeilboot-kinderen

Een vakantie om nooit meer te vergeten

Tijdens het kamp leren je kinderen om een zeilboot te bedienen. Hoe meer ervaring hoe groter de zeilboot. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het feit of je zoon of dochter niet in een te grote boot stapt.
Alle zeillessen zijn onder begeleiding van professionals. Veiligheid staat voorop, ten alle tijden. Zo kan je je kinderen met een gerust hart op kamp sturen.

Waar zijn de leukste zeilscholen?

De leukste zeilscholen vind je in Friesland. Door het vele water dat hier te vinden is zijn de zeilscholen daar neergestreken. De zeilscholen zijn niet alleen maar aan het zeilen, er zijn ook mogelijkheden om les te krijgen in andere watersporten. Bij het uitkiezen van de juiste zeilschool is het handig om even te kijken op zeilscholen.nl. Hier is een duidelijk overzicht te vinden van de meeste zeilscholen. Prijs en kwaliteit kunnen vergeleken worden en de contactgegevens van de scholen zijn zo gevonden.

Samen met de kids zeilen

Het is ook mogelijk om samen met je kinderen en cursus te volgen. Bij Zeilschool de Vuntus in het ’t Gooi kan je met het hele gezin tegelijkertijd een cursus volgen. Dit is een goede teambuildings activiteit voor het hele gezin. Jullie raken meer op elkaar ingespeeld en hebben (niet onbelangrijk) heel veel lol.

Een sportieve en leerzame vakantie, toch minder lastig dan het lijkt.