Een Nederlandse trend: de B&B

Vindt u hotels te duur, en vakantieparken te druk? Dan is een Bed & Breakfast ideaal! Nederland is tal van prachtige B&B accommodaties rijk, in elke prijsklasse en voor elke gelegenheid. Hier een overzicht van een aantal prachtige B&B’ s in Nederland.

Aan de Aelder Esch in Aalden

Deze prachtige B&B is gelegen aan een aantal bijzonder natuurmonumenten vlakbij rivier de Es, en is onlangs nog gerenoveerd met onder andere een jacuzzi en een nieuwe boxspring. ’s Morgens genieten van een heerlijk verzorgd ontbijtje, ’s middags een leuke fietstocht door het prachtige Drentse bos en ’s avonds afsluiten met een wijntje op het mooi aangelegde terras. Via de handige website Bedandbreakfast.nl is deze accommodatie te boeken.
2.1

Amsterdam-Noord

Wie iets heel anders wilt, komt terecht in de hippe en bruisende buitenwijk van Amsterdam. Aan de NDSM-werf, een typisch industriële en tegelijkertijd creatieve omgeving, bevinden zich een aantal prachtige B&B’ s. Uiteraard staan deze in goede verbinding met Amsterdam Centraal, zodat u overdag bijvoorbeeld de binnenstad kunt bezoeken. Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden kunt u kijken op deze blog.
2.3

Kaatsheuvel

Na een lange dag door de Efteling geslenterd te hebben, heeft u vast weinig zin om nog naar huis te rijden. Het Efteling hotel is dan een goede optie, maar daar betaalt u wel de hoofdprijs voor. Gelukkig zijn er ook alternatieven, zoals Bed & Breakfast Bee & Bee in Kaatsheuvel. Op slechts 1 km afstand van de Efteling gelegen is dit de ideale plaats om te verblijven, en de volgende dag bijvoorbeeld Breda nog te bezoeken. Voor meer informatie kunt u kijken op deze website.
2.2