Een dagje actief!

Dutch Water Dreams Zoetermeer

Voor wie zijn actieve dagje uit graag op het water doorbrengt, is Dutch Water Dreams de ideale plek. Dit watersport paradijs beschikt over een wildwaterbaan met miljoenen liters water om in te raften, meerdere namaak golven om op te surfen en flowboarden, en een Beach house waar beachvolleybal gespeeld kan worden en men kan genieten van een heerlijke BBQ. Zowel jong als oud kan hier terecht voor een heerlijk actief dagje, en de organisatie heet je van harte welkom! Kijk op deze website voor meer informatie.

3.1

Skidôme Rucphen

Voor wie het water liever links laat liggen en wil genieten van de sneeuw, is op de goede plaats in de Skidôme van Rucphen. Hier kun je alvast in de stemming komen voor de wintersport door de piste op te gaan met ski’s of snowboard. Met iedere dag verse sneeuw beleef je het echte wintersport gevoel! Daarnaast is het zelfs mogelijk om te karten op een ijsbaan, of te glowgolfen op de 18 holes tellende minigolf baan. Wil je meer informatie of direct boeken? Kijk dan op de website.
3.3

Indoor Skydive Roosendaal

Als het water en de sneeuw nog niet stoer genoeg is, kun je altijd nog de lucht in. Om te skydiven bijvoorbeeld! Maar dan niet op grote hoogte uit een echt vliegtuig, maar gewoon op de grond. Indoor skydive Roosendaal beschikt over een grote windtunnel, waar je het echte skydiven kan ervaren. Ook leuk voor vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes! Kijk op de website voor meer informatie en boeken.
3.2