De top 5 leukste attractieparken in Nederland


5. Toverland

Toverland heeft meer dan dertig attracties, buiten en overdekt, die voor jong en oud zijn. Het attractiepark ligt in Sevenum. Naast de vele attracties zijn er ook verschillende shows. Voor meer informatie klik hier om naar de site van Toverland te gaan.

4. Slagharen

Slagharen is een attractiepark waar je een reis kan maken door het Wilde Westen. Je kunt er veel verschillende dingen doen, er zijn meer dan 30 attracties. Ook zijn er verschillende shows, parades, een waterpark en een straattheater. Voor meer informatie klik hier om naar de site van Slagharen te gaan.

3. Duinrell

Duinrell heeft veel verschillende attracties. Zo heeft het bijvoorbeeld de Splash, Falcon en een indoorspeeltuin. De grootste achtbaan van Duinrell is Dragonfly. Naast de verschillende attracties ligt er midden in het park het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux, het tropische Tikibad. Voor meer informatie klik hier om naar de site van Duinrell te gaan.

2. De Efteling

De Eftleing is een groot en populair attractiepark gelegen in Kaatsheuvel. Het park heeft verschillende attracties zoals: De Vliegende Hollander, Phyton en de Vogel Rok. Naast veel verschillende attracties heeft de Efteling ook nog een sprookjesbos en kan je naar verschillende voorstellingen gaan. Voor meer informatie klik hier om naar de site van de Efteling te gaan.

1. Walibi

Voor veel snelle en wilde attracties moet je naar Walibi gaan. Walibi bestaat niet alleen uit attracties, het heeft ook nog verschillende evenementen. Zo kun je er bijvoorbeeld een horror avond beleven met Halloween en genieten van een late zomerzon tijdens Summer Nights. Wel heeft Walibi veel verschillende attracties zoals: Crazy River, El Rio Grande, Condor, Goliath en Excalibur. Voor meer informatie klik hier om naar de site van Walibi te gaan.

Bron featured image: klik hier.